El Teatre L’Amistat acollirà el proper dia 20 la 7a Marató de Donants de Sang

12/06/2018

La marató, sota el lema “La superexperiència de donar sang. Molt més del que dones”, comptarà amb la col•laboració de diferents entitats i particulars de la ciutat

El Teatre L’Amistat de Mollerussa acollirà el proper dimecres dia 20 la 7a Marató de Donants de Sang, que enguany té com a lema “La superexperiència de donar sang. Molt més del que dones”, amb el qual es vol incentivar a la ciutadania de la vivència de ser donant de sang. A més, enguany com a novetat, es farà arribar un missatge de text a cada un dels donants on se’ls informarà del moment en que la seva sang arriba a un hospital per a ser transfosa a un pacient.

La marató es celebrarà des de les 10 del matí i fins les 10 de la nit i comptarà amb la col·laboració de diferents entitats i particulars de la ciutat amb l’objectiu d’incentivar als possibles donants i així poder superar les 240 donacions recollides l’any passat.

 

Des del Banc de Sang i Teixits també han volgut recordar que es necessiten mil donacions al dia per cobrir les necessitats de sang a Catalunya. Així mateix també han destacat  la importància d’organitzar actes com aquesta marató, ja que són clau per afrontar els mesos d’estiu, ja que per aquestes dates hi ha un descens en la recollida de donacions. 

 

Anna Berga