El Vila-sana arrenca la pretemporada amb un empat

14/09/2018

Anna Ferrer i la Victòria Porta no han jugat el partit ja que es troben entrenant amb la selecció estatal d’hoquei patins

El CP Vila-sana ha empatat davant l’Igualada 4 a 4 en el primer partit amistós de la pretemporada que el club del Pla d’Urgell disputa a casa. L’equip que entrena Jordi Capdevila s’ha avançat al marcador i ha acabat la primera part amb un 3 a 2, gràcies als gols de la Joana, la Laia i la Cata. Tot i això les de l’Anoia no han posat les coses fàcil i a la segona part han remuntat fins que, a l’últim segon del partit, Joana Comas ha marcat el gol de l’empat.

Qui no ha pogut jugar el partit han estat la portera Anna Ferrer i la Victòria Porta que es troben entrenant amb la selecció estatal d’hoquei patins per l’europeu que es disputarà a l’octubre a Portugal. Victòria Porta, que en un primer moment va quedar fora de la llista del seleccionador Ricardo Ares, ara ha estat cridada després de la lesió d’una de les jugadores de la selecció.

Pel que fa les noves incorporacions, la italiana Alice Sartori també es troba reunida amb la seva selecció. Les que sí s’han estrenat, i amb gol, a la pista del Vila-sana han estat Joana Comas i Catalina Flores.

El proper partit del Vila-sana serà a casa el proper 22 de setembre davant el Bigues i Riells corresponent a la Copa Penedès.