El Vila-sana diu adeu a la temporada (2-1)

Una derrota a la pista del Palau de Plegamans l'elimina del play-off pel títol

05/06/2024

Les llàgrimes van tornar a vessar ahir en els rostres de les jugadores del Vila-sana. Una vegada més, no van aconseguir canviar-les pel somriure que acompanya les guanyadores. L’equip va viure un amarg comiat de la temporada, a l’encaixar una derrota per 2-1 a la pista del Palau de Plegamans. En el duel decisiu de semifinals, després d’una victòria per a cada equip en els dos encontres previs, la victòria va caure de nou del costat del conjunt barceloní, que serà el que disputarà el títol de campió de Lliga amb el Fraga, classificat per la via ràpida a l’eliminar el Telecable Gijón.

El Vila-sana buscava una victòria que li donés l’oportunitat de lluitar pel títol, però el seu primer trofeu haurà d’esperar una vegada més. Aquesta temporada s’ha quedat a les portes dels quatre títols. Les semifinals han estat el seu sostre a la Supercopa, la Copa i la Lliga, encara que sí que van poder classificar-se, per segon any consecutiu, per a la final de la Champions. Tret d’ahir, en les altres tres competicions es van veure apartades del triomf pels penals. El matx, tal com s’esperava, va ser intens. 

Rodero: “Ens hem quedat a les portes dels quatre títols”

Lluís Rodero estava trist al final de l’encontre i lamentava que, “com sempre, el partit se’ns en ha anat en els detalls” i, després del matx que tanca el curs, assenyalava que “no ha estat una mala temporada i el que digui el contrari no ens està jutjant bé”. “Ens hem quedat a les portes dels quatre títols i en tres d’aquests ha estat per penals”, insistia.Quant al xoc d’ahir, va assenyalar que “just després d’una ocasió en la qual ens hem pogut avançar, elles han marcat l’1-0 en una contra. El 2-0 arriba de retruc.. no hem fet un mal partit, encara que sí que ens ha faltat continuïtat”.El tècnic va voler afegir que “no hem tingut sort en els rebots, tant en atac com en defensa han anat sempre cap a elles. I encara que hem tingut intensitat fins al final, el 2-1 ha arribat massa tard, sense temps per reaccionar”. D’altra banda, es va queixar també que “l’arbitratge, sense ser decisiu, sí que en cada acció en què ha tingut dubtes l’ha acabat assenyalant a favor seu, deixant-se influir per la grada”.

Més informació -> Clica aquí

Infolleida