El Vila-sana vol sumar la sisena victòria consecutiva

10/01/2019

Aquest dissabte rep el Cuencas Mineras, penúltim classificat

Després de les vacances nadalenques, el CP Vila-sana ha tornat a la rutina. Aquest dissabte, les  del Pla d’Urgell reben el Cuencas Mineras, que amb només un punt, va penúltim a la lliga. A priori l’equip asturià és un rival assequible per les locals, que intentaran mantenir la bona ratxa i sumar la sisena victòria consecutiva de la temporada. Tot i això, l’entrenador del conjunt, Jordi Capdevila, assegura que no s’ha d’abaixar la guàrdia.

 

El club del Pla d’Urgell comença el nou any amb diversos objectius i reptes. Per una banda, espera fer un bon paper a la Copa de la Reina, competició que jugarà per segon any consecutiu després d’aconseguir  la classificació matemàtica el passat mes de desembre. Les grogues i negres, que actualment es troben quartes a la taula a 5 punts del líder, el Telecable,  també lluitaran per mantenir-se a la part alta de la classificació.

 

A banda d’això, el club també treballarà per intentar aconseguir un lloc a la Lliga Europea, tot i que, no és una prioritat per l’equip.

Anna Berga