El voluntariat de Mollerussa ha atès 130 trucades en dues setmanes

28/03/2020

Compta amb 44 voluntaris que han realitzat 87 accions a domicili

Ajude(M)ollerussa ha atès un total de 130 trucades des que va entrar en funcionament el passat 14 de març. Compta amb 44 voluntaris actius que ja han realitzat 87 accions a domicili a més de una vuitantena de seguiments telefònics a gent gran i persones de col·lectius vulnerables afectats per la situació d’emergència. Des d’aquest mateix servei, s’ha gestionat també el lliurament de 150 mascaretes confeccionades per sòcies de l’Albada, fetes de cotó i que no aptes per a ús sanitari, a diferents persones i col·lectius que s’hi han posat en contacte per sol·licitar-ne així com també s’ha recollit una donació de 30 mascaretes de protecció fetes en 3D per un col·lectius de persones de la ciutat, una donació que es destinarà a les residències de la ciutat, en les quals no s’ha registrat cap cas positiu de coronavirus. 

Així mateix, una altra de les mesures que s’han pres des del consistori és procedir al tancament de les 18 fonts d’aigua potable que hi ha a la ciutat, a excepció de la situada al camí de Belianes, que es deixa en funcionament per garantir el subministrament a col·lectius socials que en puguin fer ús.

Altra banda, a petició del CAP de Mollerussa des de l’Ajuntament també s’ha contactat amb diferents empreses de la ciutat per tal que puguin facilitar material de protecció sanitari, bàsicament granotes,  que tinguin disponible.

INFOLLEIDA