Entra en funcionament la nova estació d'autobusos de Mollerussa

05/03/2018

Avui s'ha estrenat la nova estació d'autobusos de Mollerussa així com el pas soterrat que uneix el nou equipament amb l'estació de trens. Es preveu que per aquesta nova estació hi passin uns 165.000 viatgers a l'any

Aquest dilluns ha entrat en funcionament la nova estació d’autobusos de Mollerussa situada al costat de l’estació de trens. Aquest equipament, que substitueix l’actual estació, ubicada al carrer de la Forestal, té capacitat per a 6 vehicles i compta amb una sala d’espera i informació tancada i amb serveis. Les obres també inclouen el pas soterrat que uneix l’estació amb el carrer Prat de la Riba i han estat construïdes pel Departament de Territori i Sostenibilitat que hi ha invertit d’1,7 MEUR.

Entre els usuaris hi ha diferents opinions respecte la nova estació, tot i que la majoria valora positivament el fet que es trobi al costat de l’estació de trens.

 

Juntament amb la nova estació també ha entrat en funcionament la segona parada ubicada a la carretera de Torregrossa. En aquest punt s’hi aturaran la majoria de línies amb la finalitat d’oferir un millor servei a la ciutadania, tot i que alguns usuaris creuen que la parada hauria d’estar més protegida.

Des del consistori han demanat paciència durant els primers dies mentre la gent s’habitua al canvi d’estació. També han assenyalat que l’antiga estació d’autobusos es destinarà a ampliar les dependències de l’Oficina Jove del Pla d’Urgell.

 

Anna Berga