Èxit de participació del "Passa-la!", una jornada solidària de futbol inclusiu celebrada a Golmés amb influencers d'arreu del país

19/06/2023

Una cinquantena de tiktokers, youtubers, instagramers i streamers vinguts d'arreu fan possible la primera edició d'aquesta jornada solidària amb ACUDAM i l'escola Siloé

Issam Charah un jove streamer esportiu de Bell-lloc d'Urgell és l'organitzador de l'esdeveniment amb el suport de l'Ajuntament de Golmés, la Diputació de Lleida i diferents empreses i col•laboradors. La competició s'ha disputat al camp de futbol de Golmés entre equips mixtos entre influencers i els esportistes de l'entitat social del Pla d'Urgell i de l'escola d'educació especial el Siloé. Retransmesa en directe per la plataforma Twitch i en modalitat de competició "final four" entre els diferents equips.  La jornada solidària ha captat fons a través de la venda d'entrades, detalls solidaris i una campanya online de micromecenatge. En el cas de l'ACUDAM els beneficis es destinaran per a la compra de material esportiu específic com ulleres adaptades, cascs i altres recursos. Per l'Escola Siloé es destinaran a la compra d'un gronxador inclusiu pels nens i nenes amb mobilitat reduïda.

Al llarg del matí han tingut lloc diferents actuacions musicals, animació teatral a càrrec de Fundació Ilersis, sortejos i tot un seguit d'activitats per amenitzar l'esdeveniment esportiu. Adrián Sánchez (youtuber), Marc Vidiella (caster i streamer de Twitch), David Bernabeu (periodista), Alícia Gálvez (Tiktoker) o Cullera (tiktoker) han estat alguns dels influencers que hi han participat. Issam Charah ha agraït a tots els col•laboradors que fan fet possible l'esdeveniment "si hi ha una segona edició tornarem a Golmés, la gent s'ha bolcat amb nosaltres i això és fantàstic". Marc Andorrà, esportista de l'ACUDAM en el torn de paraules al públic ha exposat "gràcies a tots per pensar en nosaltres, ens encanta poder estar aquí".

En unes setmanes es farà públic l'import solidari i ja s’ha constat amb la participació, els espectadors i el bon ambient de l’esdeveniment que ha estat tot un èxit, s’espera una segona edició. 

Infolleida