Grups d’ajuda per afrontar la situació generada per la pandèmia

21/07/2020

Amb l’objectiu de facilitar estratègies que ajudin a superar les diferents situacions d’incertesa i d’angoixa que ha provocat la pandèmia, l’Ajuntament de Mollerussa ha creat uns espais de gestió emocional obert a tota la població.

La por a sortir de casa i gaudir del contacte social. Així com la incertesa i la inseguretat, són algunes de les situacions o pors que poden pateir els ciutadans arran de la situació actual. És per això, que l’Ajuntament de Mollerussa, a través del Servei de suport al dol de Ponent ha engegat el projecte Reinicia. Es tracta d’un espai de gestió emocional que a través del treball amb grup  pretén dotar als usuaris de les eines necessàries per afrontar aquestes situacions.

Des del consistori han detectat aquesta necessitat arran de la posada en funcionament del programa Ajude(M)ollerussa a través del qual es va articular una xarxa de voluntariat per ajudar durant el confinament als col·lectius més vulnerables. 

L’equip professional que s’encarrega del programa distribuirà les persones en els grups d’ajuda adequats després d’una primera avaluació. La primera reunió està prevista pel pròxim 30 de juliol al teatre l’Amistat.

Mariona Rebull i Martí