Joan Reñé inaugura el nou consultori mèdic de El Palau d'Anglesola

16/01/2017

Joan Reñé, President de la Diputació de Lleida, ha inaugurat aquest diumenge el nou consultori mèdic de El Palau d’Anglesola. L’edifici de nova construcció ha tingut un cost de 337.893€  que ha estat subvencionat en un 95% per la Diputació de Lleida i el 5% restant ha anat a càrrec del consistori.

Reñé ha destacat la voluntat de la Diputació de dotar els ciutadans amb els millors serveis des de la proximitat i garantir la màxima qualitat pel que fa l’atenció primària.

Aquestes obres han estat impulsades per l’ajuntament per atendre les necessitats actuals i futures de creixement de la població i han suposat una millora integral de l’antic consultori sumant una nova sala de visita, que passa, d’aquesta manera, a 3. També s’ha ampliat la sala d’espera i s’ha creat un nou accés, adaptat per a minusvàlids, així com una entrada per ambulància.

En acabar l’acte, Joan Reñé ha signat el llibre d’Honor de l’Ajuntament acompanyat pel president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep Maria Huguet, l’alcaldessa del municipi i la resta de l’equip de govern del consistori.

Anna Berga