L'Ajuntament de Sidamon impulsa el Cicle de Concerts 2021

06/07/2021

Els concerts es duran a terme durant els tots els dissabtes del mes de juliol, al poliesportiu municipal de Sidamon, a partir de les 22h

L'ajuntament de Sidamon organitza el Cicle de Concerts 2021. És una iniciativa que pretén recolzar el sector cultural més que mai, desprès d'aquests mesos de pandèmia. Els concerts es duran a terme durant els tots els dissabtes del mes de juliol, al poliesportiu municipal de Sidamon, a partir de les 22h.

Durant els 5 cap de setmanes es podran veure diferents concerts de diferents estils musicals, Rock, Blues, Soul, durant tots els caps de setmana de Juliol, el primer concert serà per Juke Movie el dissabte 3 de Juliol (Belen Alonso i Quim Zango) concert acústic de versions de Queen, The Police, Michael Jackson, Janis Joplin. El Dissabte 10 de juny serà el torn de Recovery Music amb un concert de versions de Rock de Bob Dylan, Creedence, Pink Floid, U2. El següent dissabte 17 de Juliol el grup de Sidamon I-nuits presentarà el seu primer disc “Em Rebello”. The Polar Soft de Mollerussa actuarà el dissabte 24 de Juliol amb un concert acústic de versions, l’últim concert serà el dissabte 31 de Juliol amb el grup de blues La Buardilla.

Infolleida