L’ajuntament del Palau enderroca dues cases en mal estat

12/03/2019

Concretament són les del carrer de la Bassa número 3 i 5 i del carrer Fassina número 58, les quals estan molt deteriorades i poden esdevenir un perill per als vianants i per la circulació

L’ajuntament del Palau d'Anglesola enderrocarà aquesta setmana dues cases del nucli urbà. Concretament són les cases del carrer de la Bassa número 3 i del carrer Fassina número 58, les quals estan en molt mal estat i amenacen ruïna. Segons l’informe dels Serveis Tècnics ambdós edificis presenten greus danys estructurals, per tant, conviden a l’enderroc en la major brevetat possible de temps.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que les tasques d’enderrocament es duran a terme al llarg d’aquesta setmana. “Des del consistori i vetllant sempre tan per la seguretat dels vianants com de la circulació de vehicles, aquesta setmana durem a terme l’enderrocament de les cases situades al carrer La Bassa 3 i 5 i al carrer Fassina 58, ja que ambdues cases amenacen esfondrament i poden esdevenir un perill als veïns i veïnes del Palau”

L’empresa que durà a terme els enderrocs és END CVT JUNEDA SL, mitjançant un contracte menor d’obres. Els  preus del contracte són per la casa del carrer Fassina 4.000 euros, més IVA i per la casa del carrer La Bassa són 5.820 euros també més IVA. El consistori preveu finalitzar aquestes actuacions en uns dies. Per evitar major molèsties, s’instal·laran senyals informant de l’enderroc i rutes alternatives per a la circulació. 

Infolleida