L’Ateneu Golmesenc inicia les seves activitats d’estiu el diumenge 25 de juny amb la música de Bru i un taller de tambors

19/06/2023

El Parc del Centenari acollirà el concert, que forma part del cicle ‘Vesprades: Música als Ateneus’

L’Ateneu Golmesenc donarà el tret de sortida el diumenge 25 de juny a les seves activitats d’estiu amb l’actuació musical de Bru i un taller de tambors. Els dos esdeveniments tindran lloc al Parc del Centenari. Els actes s’iniciaran a les 19.30 hores amb el taller ‘Construïm un tambor’, que el farà la colla grallera i gegantera‘'El Gabatxet'.

Mitja hora més tard, el mateix Parc del Centenari acollirà el concert de Bru, una banda nascuda en les nits musicals de l’Antares, un bar de jazz de Lleida.  Berta Saura, la cantant i compositora del grup, comença el projecte sola a voltants del 2021. Arran de conèixer Julià Rodríguez i Fede G. Mayer, decideix expandir el projecte i funcionar com a grup. A partir d’aquell moment els universos musicals de tots tres generen un nou so per a Bru. L’estil musical és íntim, emocional i embolcallador. Les lletres destaquen per la seva frescor i ús de metàfores.  La varietat d’idiomes entre temes és un tret característic, amb cançons en català, anglès i castellà. 

L’actuació de Bru forma part de la tercera edició del cicle ‘Vesprades: Música als Ateneus’, organitzat per la Delegació Territorial de Ponent-Alt Pirineu de la Federació d’Ateneus de Catalunya, conjuntament amb la Casa de la Música de Lleida. El projecte va néixer amb la intenció d’oferir a les propostes artístiques emergents del territori un espai on poder mostrar la seva creació, ja que sovint el gran problema que tenen aquests artistes és el fet de no poder accedir a un espai cultural on presentar el seu treball. L’entrada és lliure.
Infolleida