L'equip de natació d'Acudam s'integra al Club Natació Mollerussa

15/03/2018

La col·laboració vol afavorir l'esport inclusiu i s’estrenarà aquest proper dissabte amb el 28è Campionat Territorial de Natació

Amb l’objectiu de poder competir, els nedadors d’ACUDAM entren a formar part de l’estructura del  gràcies al conveni que les dues entitats han signat. De fet, fa dos anys, ACUDAM ja va signar un conveni semblant amb el Club de bàsquet de la ciutat i és que a banda de l’objectiu competitiu, aquests acords treballen per aconseguir que l’esport sigui inclusiu i amb igualtat d’oportunitats.

 

La signatura del conveni també ha servit per a presentar la 28a edició del Campionat Territorial de Natació que organitza la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual (ACELL) i que es celebrarà aquest proper dissabte. Serà la vint-i-sisena edició que es celebra a les piscines municipals de Mollerussa i hi participaran un total de 62 esportistes procedents de Vielha, La Seu d’Urgell, Andorra, Tàrrega, Balaguer i Mollerussa.

A banda dels diferents campionats territorials, des d’ACELL també han recordat que La Seu d’Urgell i Andorra acolliran els Jocs Special Olympics del 4 al 7 d’octubre en els que hi participaran esportistes de diferents països.

Anna Berga