L’escola del Palau d’Anglesola celebra el Nadal representant els Pastorets

21/12/2016

Hi han participat els alumnes del centre i de la llar d’infants. La Rosa Pera fa més de 20 anys que va introduir l'obra al centre que amb el temps ha anat millorant pel que fa els decorats, il·luminació, música i vestuari.

L’escola Arnau Berenguer del Palau d’Anglesola va realitzar, ahir a la tarda, una representació dels Pastorets. El poliesportiu de la localitat es va omplir de gom a gom per veure aquesta funció, en la qual hi participen tots els alumnes del centre i de la llar d’infants. Els joves participants han estat assajant l’obra durant uns dos mesos i ahir, finalment, van poder veure el seu esforç recompensat.

El guió canvia cada any i s’adapta. La responsable de reescriure aquest guió i de dirigir l’obra és la Rosa Pera. Ella va introduir els Pastorets a l’escola fa més de 20 anys quan n’era mestra i actualment, encara que està jubilada, continua participant-hi cada any. És molt important que els alumnes es sentint els protagonistes de l’obra, per aquest motiu cadascú escull el paper que més li agrada.

La representació d’enguany coincideix amb els cent anys de la publicació dels Pastorets de Josep Maria Folch i Torres.

Anna Berga