Linyola celebra amb èxit el primer Concurs de Nadales

05/12/2016

Els 8 finalistes en la categoria de cançó original van interpretar els seus temes ahir a la tarda a l'església del municipi. En la categoria de versions s'ha concedit un únic segon premi al grup "Sound Wave Slaves".

La final del primer concurs de Nadales de Linyola es va celebrar ahir a la tarda a l’església de la localitat amb una gran acollida per part del públic. Els 8 finalistes en la categoria de cançó original van interpretar els temes inèdits davant els espectadors que amb el seu vot escollien també els guanyadors d’aquesta edició.

 

Els vencedors en la categoria de composició original han estat el grup local Teclam’s amb el tema “estel de safrà” que han sumat un total de 210 vots dels 289 totals, el segon premi se l’ha endut els lleidatans Albarock amb el tema “etern nadal”. En la modalitat de versions s’havia anunciat anteriorment el segon i únic premi d’aquesta categoria per al grup “Sound Wave Slaves” amb la interpretació del tema instrumental “Get Down Santa”.

 

L’organització del concurs va anunciar durant l’entrega de premis que l’any vinent es plantejarà una segona edició que compti amb una sola categoria, la de cançó original.

Anna Berga