Linyola celebra Sant Antoni amb la Festa dels 3 tombs

22/01/2017

Durant tot el matí, diferents parades d’artesania, complements, productes d’alimentació i de proximitat han envoltat la plaça Planell de Linyola, en motiu de la celebració de la festa dels 3 tombs de Sant Antoni. Al mig de la mateixa plaça també s’hi ha pogut veure diferents animals de granja, exhibició de falcons i els més petits han pogut gaudir d’una passejada amb rucs. La celebració ha reunit gent de tota la comarca enmig d’un ambient familiar en el que també s’hi ha sumat les mascotes, majoritàriament gossos, com a protagonistes.

L’acte central de la jornada ha estat la benedicció dels animals de companyia així com dels cavalls i carros que han protagonitzat els tradicionals tres tombs pels carrers del municipi. Aquesta festa també serveix com a aparador per a les associacions del poble per a donar-se a conèixer i poder finançar part de les seves activitats.

 

L’esmorzar de xulles i el bingo organitzat a la tarda per l’agrupació de jovent han complementat l’oferta d’aquesta tradicional festa que arreplega gran part dels veïns del municipi i també de la comarca.

 

Anna Berga