Linyola instal·larà durant tres mesos llums LED en part del seu enllumenat públic

28/12/2016

Durant aquestes setmanes el consistori n’estudiarà el seu rendiment per a poder valorar un canvi definitiu de l’enllumenat en el futur.

L’ajuntament de Linyola ha signat un conveni amb l’empresa Airis per la cessió gratuïta, a efectes de prova,  de la instal·lació durant tres mesos de llums LED en l’enllumenat públic d’algunes zones del municipi, per tal d’estudiar-ne el seu rendiment. A part del canvi temporal de tecnologia, també s’implementarà un sistema de telegestió per a poder controlar cada punt de llum.

 

Àlex Mases, alcalde del municipi, explica que durant aquest període es realitzaran diferents proves en la intensitat lumínica i és possible que s’encenguin punts de llum durant horari diürn. “A tal efecte agrairíem també la col·laboració ciutadana i un cop funcioni la nova instal·lació que siguin els mateixos veïns i usuaris del servei  els que ens transmetin l’opinió sobre el rendiment  del nou equip d’il·luminació”, apunta l’alcalde.

 

Un cop finalitzat aquest període de prova, el consistori valorarà, després d’estudiar-ne el rendiment, la possibilitat de modificar l’enllumenat públic del municipi al sistema de llums LED.

Infolleida