Linyola Organitza un cicle de conferències sobre benestar físic i emocional

27/01/2017

Les xerrades, que les duran a terme professionals en els diferents àmbits, començaran el tres de febrer i tindran un mes de durada

La regidoria de benestar i salut de Linyola ha organitzat un cicle de conferències sobre benestar físic i emocional. Aquestes xerrades, les duran a terme diferents professionals en l’àmbit de l’alimentació, la psicologia i l’estat físic de les persones i tindran lloc a partir de la setmana vinent.

 

Annabel Caba, regidora de benestar i salut, explica que el motiu d’aquestes xerrades és per millorar els hàbits emocionals, d’alimentació i salut dels ciutadans de Linyola, així com també poder millorar la seva qualitat de vida. “Amb aquest cicle de conferències esperem que la gent de Linyola pugui adquirir millors hàbits alimentaris i emocionals i agrair a les dues ponents de Linyola, Cristina Mir i Anna Soldevila la seva implicació en aquestes xerrades”, apunta la regidora.

 

El dia tres de febrer, comença la primera conferència de les sis programades en total, essent l’última el 3 de març. Les xerrades són gratuïtes i obertes a tothom que hi vulgui assistir.

Infolleida