Més de 10.000 visitants han passat per la primera edició de la fira Mollerussa E-vents

28/11/2016

La primera edició de la fira Mollerussa E-vents va tancar portes ahir al vespre amb un total de més de 10.000 visitants. Els organitzadors s’han mostrat satisfets i han destacat tan la bona resposta per part del públic visitant com la valoració positiva que n’han fet els expositors.

El 90% dels expositors han aprovat aquest nou format de fira i la valoració global de la fira ha estat molt bona en el 80% dels expositors, de manera que tant els q expositors participaven com els visitants q han gaudit de la fira ens han donat una molt bona resposta” indica Poldo Segarra, Director de Fira de Mollerussa.

 

En aquesta proposta s’ha apostat per un format diferent, amb horari de tarda fins a les dues de la matinada i un muntatge amb stands oberts allunyant-se de la imatge de les fires tradicionals. Durant els tres dies els visitants han pogut gaudir de diverses activitats com desfilades de moda, degustacions gastronòmiques i música en directe.

 

Una vegada acabada la fira els organitzadors faran una valoració per tal de decidir si es continua apostant per aquest format o bé es canvia.

Anna Berga