Medalla al Mundial per a dues alumnes del Club Agility La Daga de Mollerussa

La Mar i la Ivet van competir amb la selecció espanyola

El cap de setmana passat es va celebrar a Bèlgica el JOAWC 2024, un Mundial d’Agility per a nens menors de 18 anys. Entre els participants hi havia dues alumnes del Club Agility La Daga de Mollerussa en representació de la Selecció Espanyola d'Agility Júnior de la Rsce.

La Mar Baró amb la seva gossa Kira, que aquest any s’han proclamat Campiones de Catalunya, han aconseguit amb els seus companys d'equip una 3a posició del Món en la categoria Agility Equips Midi.

La Ivet Castells, amb el seu gos Riu, han aconseguit proclamar-se Subcampions del Món en Categoria Small U12 (menors de 12 anys).

La Mar, que té 14 anys i la Ivet que en té 10, fa 4 anys que practiquen aquest esport anomenat Agility amb els seus gossos, s'han format a l'Escola Canina La Daga de Mollerussa.

La competició no s'atura i en dos caps de setmana els professors de l'Escola Canina La Daga marxen cap a l'Europeu d'Agility a Anglaterra i el pròxim 28 i 29 de setembre, La Daga organitzarà una prova puntuable pel Campionat de Catalunya d'Agility.

InfoLleida