Més de 500 atletes participen a la 2a Cursa de Sant Blai

29/01/2017

Uns 540 atletes han participat a la 2a cursa de Sant Blai celebrada al Palau d’Anglesola. D’aquests, uns 370, gairebé el 70%, han optat per la cursa de 10km mentre que la resta, uns 170 participants, han realitzat el recorregut de 5km. L’organització ha fet un balanç positiu d’aquesta segona edició, tant per la bona participació com per l’absència d’incidències i en futures edicions continuaran promocionant la cursa com una de les més planes del territori.

En la cursa de 10km, el guanyador en la categoria masculina ha estat Ricard Pastor, de l’Associació Atlètica Xafatolls i veí de El Palau d’Anglesola. En la categoria femenina, el primer premi se l’ha endut Rosamari Carulla del Logiesport Guineu. Pel que fa la cursa de 5km, Ahmed Hfairi de Truga esports ha obtingut el primer lloc en la categoria masculina mentre que Sandra Borda de l’Associació Atlètica Xafatolls ho ha fet en la categoria femenina.

 

Diferents associacions del municipi i voluntaris han participat també en l’organització de la cursa fent que l’ambient de la jornada hagi estat festiu i familiar.

Anna Berga