Mollerussa dóna suport als professionals que fan front al coronavirus

03/04/2020

Veïns i veïnes omplen els balcons d'aplaudiments i música

D’aquesta manera els veïns de la rotonda del passeig de la Sardana de Mollerussa donen suport als professionals que lluiten cada dia pel coronavirus. Durant els primers dies de confinament, només sortien per aplaudir a les 8 de la tarda, però ara, ho fan d’una manera especial. Omplen balcons, terrasses i finestres de pancartes amb el lema tot anirà bé i alguns, fins i tot, s’animen a tocar algun instrument. D’altres, pugen el volum dels altaveus de les seves cases per ballar al ritme de Resistiré, en homenatge a les persones afectades pel coronavirus.

 

Des que el confinament ha capgirat el mode de vida de la població, que ara es veu obligada a passar les hores dins de casa seva, moltes han sigut les iniciatives que s’han dut a terme per fer més amena la quarantena, sobretot, per als més petits de casa.

Aquesta iniciativa dels veïns de l’avinguda de la Pau, és un exemple més de les accions que es duen a terme arreu de la ciutat que, tot i la presència de la covid-19, fan que Mollerussa segueixi viva.

Alba Mor