Mollerussa estrena l'enllumenat de Nadal

05/12/2018

També ha estrenat la font lluminosa de la plaça de l'Ajuntament

Expectació aquest dimecres a la tarda en la tradicional encesa de l’enllumenat de Nadal de Mollerussa, que enguany com a novetat, compta amb 11 elements decoratius nous situats a les renovades places del centre de la ciutat i la zona comercial propera a les piscines municipals. D’aquests elements, destaca una bola gegant de 4 metres de diàmetre situada a la plaça de l’Ajuntament que permet al públic gaudir-la des de l’interior. S’han col·locat altres elements en forma d’arbre al carrer de la Vilaclosa i a les places Pla d’Urgell, Major i de Manuel Bertrand i davant de les piscines municipals s’ha instal·lat un arbre de 6 metres d’alçada, el mateix que hi ha a la cruïlla entre la plaça Major i la de Manuel Betrand.

Aquests elements romandran oberts de les 9 del matí fins a les 12 de la nit. A més, l’encesa de l’enllumenat també ha servit per estrenar la font lluminosa de la plaça de l’Ajuntament, que estarà encesa cada dia, si el temps ho permet.

En total, a banda dels nous elements, Mollerussa ha instal·lat 170 llums de Nadal en una trentena de carrers, els quals funcionen amb baix consum o bé amb sistema led que decoraran la ciutat fins el proper 6 de gener.

Anna Berga