Mollerussa i el Palau d’Anglesola, sense aigua durant més de cinc hores

22/08/2019

Una avaria als dipòsits de subministrament d’aigua de boca ha provocat que els veïns i veïnes dels dos municipis del Pla d’Urgell hagin estat sense aigua potable més de cinc hores. A hores d’ara, l’avaria està solucionada i s’ha restablert el servei.

Mollerussa i el Palau d’Anglesola s’han despertat avui sense aigua de boca a causa d’una avaria al dipòsit de capçalera de la planta de la mancomunitat que abasteix ambdós municipis. Una dotzena de treballadors de l’empresa adjudicatària del servei, Sorea, hi han estat treballant des de les 6.00 hores, hora en què s’ha detectat l’avaria. Per reparar-la s’ha hagut de tallar el subministrament a les dues poblacions durant més de cinc hores, segons expliquen responsables de l’empresa.

Alguns veïns i comerciants han trampejat la situació com han pogut. I d’altres, com que no podien oferir alguns serveis, han decidit abaixar les persianes.

A les 11.00 hores, Sorea ha donat per reparada l’avaria i s’ha restablert el servei. Aquest però, no funcionarà amb normalitat fins a primera hora de la tarda. Fins llavors hi poden haver problemes de pressió i terbolesa, tot i que des de l’empresa s’estan fent treballs per minimitzar-los.

Mariona Rebull i Martí