Mollerussa obre la temporada de les piscines d’estiu

18/06/2021

Els preus dels abonaments són 40 euros pels adults, mentre que el de joves d’entre 12 i 17 anys, serà de 30 euros i l’infantil, de 23 euros

L’ajuntament de Mollerussa ha donat per inaugurada la temporada d’estiu de les piscines, la qual s’allargarà fins el pròxim 10 de setembre. La pluja i el mal temps que va fer el dijous va impedir que es poguessin obrir per seguretat. 

 Els preus dels abonaments i de les entrades, es mantenen igual que l’any passat i es poden adquirir en línia o al taulell de la piscina coberta. Així, des de fa cinc temporades,  els preus dels abonaments són 40 euros pels adults, mentre que el de joves d’entre 12 i 17 anys, serà de 30 euros i l’infantil, de 23 euros. Val a recordar que, a banda d’aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats que diferencia el carnet per al públic jove d’entre 12 i  17 anys de l’infantil i el d’adults.

 Així mateix, també està obert el període d’inscripció per als 17 grups de cursets de natació adreçats a tots els públics previstos per aquest estiu. Tota la informació es pot consultar a través de la web www.piscinamollerussa.com

 D’altra banda,  a falta del protocol que pugui acabar decretant el Procicat, se seguiran aplicant mesures de prevenció contra la Covid-19 com l’ús de la mascareta,  del gel hidroalcohòlic i de la catifa per desinfectar el calçat per accedir al recinte. Quant a l’aforament, serà del 70 % per la qual cosa, no cal establir ni franges horàries ni delimitar les zones, tal com va ser necessari fer la temporada passada.  No obstant això, amb tota probabilitat no es podran utilitzar els vestidors i les úniques dutxes operatives seran les del recinte exterior.

SEGRE MOLLERUSSA