Mollerussa rep els Reis Mags d'Orient

05/01/2017

Els reis mags d’Orient han arribat aquesta tarda a Mollerussa enmig d’una gran expectació. Un any més, sa majestats i els patges reials han escollit el tren com a mitjà de transport, que ha arribat, puntual, a les 6 i mitja de la tarda. Davant de l’estació els esperaven nombroses persones de totes les edats, especialment els més petits, que han estat els altres grans protagonistes de la jornada. Els nens i nens s’han mostrat il·lusionats i també expectatius de que sa majestats els hi portin els regals que els hi han demanat.

Els Reis Mags, acompanyats dels seus ajudants, han pujat a les carrosses que, al ritme de la música, els han dut fins a la plaça de l’ajuntament. En el trajecte han repartit caramels a tots els presents que han anat a saludar-los. Una vegada a l’ajuntament, l’alcalde, Marc Solsona els ha fet entrega de les claus de la ciutat, per a que aquesta nit puguin deixar els regals a totes les cases.

Una vegada feta l’entrega Melcior, Gaspar i Baltasar s’han dirigit a tots els mollerussencs i mollerussenques per fer-los-hi arribar els seus millors desitjos.

Anna Berga