Planten cara, però no és suficient

19/09/2021

El Lleida Llista ha perdut la Copa Continental disputada a Mollerussa contra l'Sporting de Portugal per 1 a 3

El tricampió de la Europe Cup, el Lleida Llista, ha perdut aquest dissabte la Copa Continental disputada a Mollerussa contra l’Sporting de Portugal. Els portuguesos van fer vàlida la seva condició de favorits per endur-se el títol. Tot i el resultat, tant jugadors com entrenador es mostraven satisfets del joc de l’equip ofert davant d’un públic entregat als llistats.

El Lleida Llista va desaprofitar dos llançaments de falta directa i dos penals, que haguessin pogut canviar el resultat final del partit. Andreu Tomàs va ser l’únic que va aconseguir penetrar el mur en què es va convertir la porteria de l’Sporting durant la final de la Copa Continental disputada a Mollerussa. El gol va arribar a les acaballes del partit i els portuguesos es van endur el títol per 1 a 3. Malgrat el resultat, els lleidatans van tractar de tu a tu als actuals campions de la Copa d’Europa i a la primera part van tenir múltiples ocasions per avançar-se al marcador. Una de les més clares la va tenir, però Girao va neutralitzar el xut del gal amb el casc.

Va ser un contraatac materialitzat per Joao Almeida al minut 17 el que obria la llauna i avançava a l’Sporting al marcador. El segon gol va arribar al minut cinc de la represa, a mans de Gonzalo Romero. Souto va posar la sentència a tres minuts pel final dedicant-li a la seva padrina, que va morir el passat divendres.

El Llista té ara una setmana per preparar el primer compromís d’Ok Lliga, que serà el dissabte vinent a la pista de l’Alcobendas, un recent ascendit a la màxima categoria.