Propostes pel cap de setmana

10/02/2017

Del 10 al 12 de febrer.

El mapa de l’infinit és el títol de l’obra guanyadora del XVIII Premi de Poesia Maria Mercè Marçal que aquest divendres es presenta a dos quarts de 8 a la Sala d’Actes del Consell Comarcal. La presentació va a càrrec de l’escriptora Àngels Marzo, la directora de Pagès editors Eulàlia Pagès i l’autor del poemari Joan Perelló.

El teatre l’Amistat acull també divendres a dos quarts de nou del vespre la xerrada Futbol i Territori a càrrec de Llorenç Bonet. Aquesta xerrada s’inclou dins el cicle Parlem-ne de l’entitat Saó de Ponent. Bonet parlarà sobre la seva passió, experiència i vivència al món d’aquest esport. També es maridarà cervesa artesana Matoll i productes de la pastisseria Patet.

Continuant amb divendres, el periodista i escriptor Rafel Nadal presenta el seu últim llibre a les 9 del vespre a la Sala d’Actes del Centre Cultural. La senyora Stendhal és el títol d’aquesta última obra que ha estat publicat per l’editorial Columna.

Salut Sistèmica: Una mirada des de les constel·lacions familiars és el títol de la xerrada que es celebra divendres a les 8 de la tarda a la Sala d’Actes Pau Casals de Linyola. Aquesta xerrada s’inclou dins el cicle de benestar físic i emocional i va a càrrec de a fisioterapeuta i acupuntadora Montse Camps.

Dissabte i diumenge es realitza a Sidamon la jornada Territori i poblament a la Plana Ilergeta, organitzat per l’Ajuntament de Sidamon i el Grup de Recerques de les Terres de Ponent. Dissabte hi ha programades diferents taules rodones sobre diferents poblaments ibèrics del territori.

Diumenge de 10 a 13h l’Associació Didal d’Or celebra la XIX trobada de Puntaires a la Sala Recreativa Municipal de Torregrossa.

El teatre l’Amistat acull aquest diumenge a les 6 de la tarda l’espectacle de màgia El rodamon un viatge màgic d’Enric Magoo. Aquesta obra s’inclou dins el programa de la Xarxa adreçada al públic infantil.

Des d’aquest dimarts 7 fins el pròxim diumenge dia 19 es pot visitar l’exposició de Retrats de Ramon Miró a la sala d’exposicions del Museu de Vestits de Paper en horari de dimarts a dissabte de 10 a 13h i de 15 a 17 i diumenges de 10 a 14h.

 

 

Anna Berga