Propostes pel cap de setmana

17/02/2017

Divendres 17 es realitzen dues xerrades al teatre l’Amistat en motiu de la consulta popular que es celebrarà del 20 al 26 de febrer a Mollerussa. En aquesta xerrada es presentaran els 3 projectes que han de canviar l’aspecte del centre urbà. La primera sessió és a les 8 de la tarda i la segona una hora més tard, a les 9.

Continuant amb divendres, a les 8 de la tarda a la Sala d’Actes Pau Casals de Linyola es durà a terme la xerrada “I si s’acostuma als braços?” a càrrec de Roser Pont, dins el cicle de xerrades sobre benestar físic i emocional.

També divendres a les 8 de la tarda al Centre Cultural de Mollerussa hi ha la conferència “L’art d’educar amb amor” a càrrec de Xavier Caparrós autor del llibre que duu el mateix nom.

Aquest dissabte a les 12 del migdia es dur a terme “Música i vins”, un concert-vermut al celler del Castell del Remei amb el grup &The Band i vins del celler. Aquest acte s’inclou dins la programació de Biblioteques amb DO que organitza la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. Cal inscripció prèvia.

El mateix dia, a les 18:30h es presenta el poemari “Amb senzillesa” de Maria Carme Pujol i Boix al Casal Cultural Sebastià Serrano.

Dissabte a les 9 de la nit al Teatre l’Amistat es representa l’obra de teatre “Explica’m un conte” d’Elisenda Guiu. Una sala d’espera d’un hospital, un infermer escriu cartes misterioses davant la mirada d’una noia reservada i d’un home que insisteix a veure la seva filla. Així és com comença aquesta història que parla sobre la necessitat d’estimar i el poder de perdonar.

Diumenge hi ha la Festa de les Colles Sardanistes de Catalunya a Mollerussa, amb el lliurament de premis del campionat de les colles, ballada de sardanes i dinar de germanor entre d’altres.

També diumenge, a les 6 de la tarda, al Casal de Miralcamp es durà a terme titelles solidàries amb l’obra “Gúlliver al país dels Lil·liput”. Els diners recaptats es destinaran en ajudar els refugiats.

Anna Berga