Puigdemont participarà via telemàtica a l’acte d’inauguració de la 146a Fira de Sant Josep

13/03/2018

La Fira que serà inaugurada pel President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, comptarà amb 280 expositors i 20.700 metres quadrats d’exposició. També està per confirmar l'assistència del President del Parlament, Roger Torrent, a l'acte del Dia de la Comarca de diumenge

El President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, serà l’encarregat d’inaugurar aquest divendres la 146a Fira de Sant Josep de Mollerussa. Una edició que, segons l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, estarà marcada per l’excepcionalitat política actual ja que enguany no es podrà comptar, com era habitual, amb els màxims representants de la Generalitat. En aquest sentit, en l’acte d’inauguració es farà una connexió via telemàtica amb Carles Puigdemont.

L’edició compta amb menys expositors que l’any passat ja que en aquesta  ocasió no hi ha saló de tractors. En total n’hi participaran 280 dels quals, 130 seran de maquinària agrícola, 127 estaran als pavellons firals i 23 formaran el saló de l’automòbil que també tindrà representació en el sector de caravanes i motocicletes. Tot i tenir menys expositors, la fira tindrà 20.700 metres quadrats d’exposició, uns 1.100 més que en les edicions o no hi ha tractors, fet que fa confiar a l’ens firal per repetir les xifres de vendes i visitants de l’any passat.

Des de Fira Mollerussa també esperen repetir els 1.700 assistents a les jornades tècniques de la darrera edició. A nivell d’instal·lacions, la fira comptarà amb 1.000 places d’aparcament gratuït i també s’ha instal·lat càmeres de seguretat a l’interior dels pavellons firals.

Anna Berga