Una inauguració amb figures de nivell

13/07/2022

El lleidatà Sergi Talavera, juntament amb altres jugadors d'alt nivell de Futvòlei, serà l'encarregat d'inaugurar el nou camp de voleibol de platja del Pla d'Urgell

El Consell Esportiu del Pla d’Urgell i el Consell Esportiu de les Garrigues inauguraran el pròxim dissabte dia 16 de juliol el nou camp de voleibol de platja amb el propòsit d'aprofitar el camp de sorra de les pistes de pàdel del Gimnàs Espai Esport de Mollerussa i, a més a més, oferir una activitat única en la comarca. L'acte inaugural tindrà com a protagonista al lleidatà Sergi Talavera, quart classificat de la Lliga Europea de Futvòlei a Alemanya, campió de Catalunya i subcampió d'Espanya l'any 2021. L'esdeveniment s'iniciarà a les 8.30 h al recinte de pàdel de l'Espai Esport i s'allargarà fins a les 19.00 h amb diversos partits durant la jornada com a exhibició d'aquest esport.

Els partits es jugaran de 8.30 h a 11.30 h i de 16.00 h a 19.00 h. També s'oferirà servei de bar per al públic i participants. Amb l'habilitació d'aquest camp, els veïns i veïnes de la comarca del Pla d'Urgell podran practicar aquest esport sense la necessitat de desplaçar-se als afores. Seguint el funcionament de les pistes de pàdel, cal realitzar la reserva prèvia a través de l'aplicació mòbil Playtomic per utilitzar les instal·lacions.
Infolleida