Una trentena de nens aprenen tennis taula

08/07/2022

El CTT Mollerussa ha acabat la primera setmana de la 9a edició del campus d’estiu amb la participació de 20 nens | Es preveu que passin pel campus una trentena de nens i nenes durant les cinc setmanes que dura l’activitat

El Club Tennis Taula Mollerussa ha començat aquesta setmana el 9è campus d’estiu, adreçat a nivells d’iniciació. L’objectiu és donar a conèixer el club i el tennis taula entre els més petits de la comarca. Una vintena de nens de 7 a 14 anys han participat en els primers cinc dies d’activitat, que s’han dut a terme cada matí a l’Aula Magna de l’I.E.S. Terres de Ponent.

El campus durarà un total de cinc setmanes: la que s’ha fet aquesta setmana, dues més al juliol i dues més a finals d’agost, coincidint amb l’inici dels entrenaments al club. Fins al moment, hi ha 28 nens i nenes apuntats, tot i que el club espera que aquesta xifra augmenti a mesura que passin els dies.

Els participants al campus duen a terme exercicis de psicomotricitat, velocitat i capacitat de reacció, a part d’aprendre la tècnica bàsica del tennis taula. Aquesta primera part es fa amb sis taules i dos monitors del club, un d’ells de categoria nacional. Acte seguit, els participants i monitors es dirigeixen a les piscines municipals per acabar la jornada.  

INFOLLEIDA