UNICEF renova l'acreditació a Mollerussa com a Ciutat amiga de la Infància

20/01/2017

Anna Folch, presidenta del Comitè català d’UNICEF ha fet entrega, aquest divendres, de la placa que acredita Mollerussa com a ciutat amiga de la Infància per als propers 4 anys. La capital del Pla d’Urgell, que el 2012 va rebre per primera vegada aquesta distinció, va renovar-la el passat més d’octubre.

En l’acte celebrat a l’Ajuntament de Mollerussa hi ha acudit Anna Folch, l’alcalde del municipi, Marc Solsona i alguns dels regidors relacionats amb la infància. Amb aquesta acreditació, UNICEF felicita el consistori per la feina que duu a terme en matèria de polítiques socials i en el fet que els infants i adolescents participin de les decisions que es prenen en el municipi, no només cap a les que els afecten a ells sinó en tots els àmbits. L’alcalde, Marc Solsona, ha indicat que és un orgull per la ciutat de Mollerussa renovar aquesta aliança i que es relacioni el municipi amb una entitat tant compromesa amb els infants de tot el món com és UNICEF.

Cal destacar que Mollerussa és l’únic municipi de Catalunya que ha renovat aquesta acreditació amb menció d’Excel·lència, a més de ser l’única població de Lleida amb aquest segell.

Anna Berga