Carme Ribes serà la cap de llista d’Ara Miralcamp–AM les properes eleccions municipals

08/04/2019

La formació ha presentat la seva candidatura aquest diumenge en un acte al poliesportiu del municipi

Carme Ribes, mestra de 61 anys, es presenta com a cap de llista d’ARA Miralcamp – Acord Muncipal les properes eleccions municipals del 26 de maig. Aquest diumenge a la tarda la formació ha anunciat la seva candidatura en un acte al Poliesportiu Municipal de Miralcamp, en el qual també hi ha intervingut la portaveu d’Esquerra Republicana, Marta Vilalta.
 
A l'acte de presentació, Ribes ha afirmat que afronta aquesta candidatura amb molta il·lusió i amb moltes ganes de treballar per tots els veïns i veïnes de Miralcamp, “Ha arribat l’hora de renovar l’ajuntament i de donar un nou impuls al nostre poble. Hem de crear un nou model de governança que situï als veïns i veïnes de Miralcamp al centre de totes les polítiques municipals que surten de l’ajuntament. El nostre equip, format per gent transversal, de totes les edats i diferents especialitzacions, està  preparat per assumir tots els reptes del poble, sense discriminacions de cap tipus i pensant sempre en el benestar de tota la ciutadania”.
 
En aquest sentit, la candidata ha explicat que si la seva formació governa oferirà un ajuntament obert a tota la ciutadania de Miralcamp, amb total transparència i mantenint uns serveis públics de qualitat. “Hem de defensar la igualtat, la millora de la convivència i promoure els valors comunitaris. Volem que els veïns i veïnes de Miralcamp s’impliquin en la gestió de l’ajuntament i fer-los partícips en la presa de decisions que més els afecten. ‘Ara Miralcamp’ treballarà per un poble compromès amb els drets civils i amb la defensa de les llibertats de totes les persones i rebutjarem frontalment qualsevol tipus de discriminació”.

Per la seva banda la portaveu d'ERC, Marta Vilalta, considera que ha arribat l’hora de trencar amb l’hegemonia i ha afirmat que ‘Ara Miralcamp’ és l’única opció política capaç de dur a terme aquest canvi. “Carme Ribes és una dona valenta, exigent, honesta i justa, que es preocupa per tots els veïns i veïnes de Miralcamp i coneix de primera mà quines són les necessitats més importants del poble. Ha arribat l’hora que Miralcamp avanci cap al futur i això només serà possible si ‘Ara Miralcamp’ governa l’ajuntament a partir del 26 de maig

Carme Ribes, actualment treballa al Departament d’Educació de la Generalitat i forma part de diferents entitats culturals de Miralcamp com l’Agrupació Sardanista Punteig i també és dinamitzadora del Club lectura.

Infolleida