Engelbert Montalà, candidat d’ERC a l’ajuntament de Mollerussa, aposta per fomentar la participació ciutadana, l’ecologisme i impulsar el comerç si guanya les eleccions

10/04/2019

Montalà ha manifestat el seu desig de governar la capital del Pla d’Urgell sota els valors republicans i acompanyarà una llista oberta i transversal, formada majoritàriament per dones

Engelbert Montalà, candidat d’ERC a l’ajuntament de Mollerussa, ha explicat que fomentarà la participació ciutadana si governa la ciutat a partir del 26 de maig. “Els veïns i veïnes de Mollerussa han de ser capaços de decidir la ciutat que volen i per tant és imprescindible consultar-los, especialment en aquelles decisions que més els afecten”.

El republicà també ha manifestat el seu desig de convertir Mollerussa en una ciutat verda. “Hem de difondre els valors ecologistes a la ciutadania i treballar en noves formules que fomentin el reciclatge. Més espais verd i noves polítiques que facilitin l’ús d’energies renovables en les nostres empreses i llars. Eradicar la contaminació de Mollerussa i que els nostres fills creixin en una ciutat verda i de futur és una de les coses que més anhelem per la nostra ciutat i per les quals ens comprometem a treballar-hi”, apunta el candidat.

Montalà ha manifestat que tot i que finalment s’ha transformat en ‘peatonal’ el centre de Mollerussa, l’actual equip de govern no fa prou per impulsar el comerç local. “Des de l’oposició, vam aconseguir que l’equip de govern planteges a la ciutadania convertir el centre de Mollerussa en una zona lliure de vehicles i ho vam aconseguir, perquè creiem en el nostre comerç i busquem fórmules per a potenciar-lo. Ara ha arribat el moment de crear noves polítiques que converteixin Mollerussa en la capital comercial de Pla i potenciïn el comerç local i de proximitat, i nosaltres estem preparats per a fer-les”, afirma Montalà.

El republicà també ha avançat que està treballant en una candidatura oberta i transversal, feminista i republicana, “formada per persones de totes les edats, la gran majoria dones, professionals en el seu àmbit de treball, totalment preparades i preparats per governar l’Ajuntament de Mollerussa i amb molta il·lusió i ganes de donar un nou impuls a la nostra ciutat. Mollerussa fa massa temps que està enquistada en la vella política de la crosta convergent, que només treballa pels interessos d’alguns. Nosaltres volem treballar per a tothom, fer de Mollerussa una ciutat de tots i per a tots.”.

Marta Vilata, portaveu d’Esquerra, ha donat tot el seu suport al candidat Mollerussenc, Engelbert Montalà, del qual n’ha destacat la seva valentia i honestedat. La republicana ha recordat la importància d’aquesta cita amb les urnes el 26 i ha insistit  en que un bon resultat electoral d’Esquerra Republicana “serà un pas ferm cap a la independència i una oportunitat per seguir avançant en la construcció de la República catalana”.

L’acte d'aquest dimarts al vespre també ha comptat amb la participació de Joan Talarn, alcalde de Bellvís, Àlex Mases, alcalde de Linyola, Josep Maria Puig, alcalde de Torregrossa i Carles Palau, Alcalde de Bell-lloc, els quals han coincidit tots amb la voluntat de convertir el Pla d’Urgell en una comarca republicana.

 

Infolleida