Joan Reñé, alcalde de Fondarella des de fa 32 anys, opta a la reelecció

14/05/2019

Dos llistes es presenten a les eleccions municipals: Junts per Fondarella amb Joan Reñé i Republicans per Fondarella – Acord Municipal encapçalada per Ferran Bosch.

Els habitants de Fondarella hauran d’escollir el pròxim 26 de maig, els 7 regidors que ocuparan l’ajuntament durant els propers 4 anys.

Joan Reñé, l’actual alcalde del municipi des de 1987, opta a la reelecció amb la candidatura Junts per Fondarella. La llista la formen un total de 16 persones i, segons el seu candidat, es tracta d’una llista transversal que recull les diferents sensibilitats del municipi. Pel que fa el mandat que està a punt d’acabar, l’equip de govern destaca, en primer lloc, el Centre de Serveis per a la gent  gran que va entrar en funcionament fa dos anys així com l’arribada de la connexió de fibra òptica. Pel que fa els reptes de Fondarella, el programa inclou diferents punts com millores urbanes i a la potabilitzadora i la redacció d’un POUM, tot i que el principal objectiu serà mantenir el treball ja fet en aquest mandat així com ampliar el catàleg del Centre de Serveis.

L’altra llista que també concorrerà en aquests comicis és Republicans per Fondarella – Acord Municipal que encapçala Ferran Bosch.

 

 

Anna Berga