Junts per Vila-sana i Independents per Vila-sana es disputen l’alcaldia

12/05/2019

Són les dues llistes que es presenten a les eleccions municipals del 26-M. Junts per Vila-sana amb Joan Sangrà mentre que Judith Escolà encapçala la llista de Independents per Vila-sana.

Junts per Vila-sana i Independents per Vila-sana són les dues llistes que es disputaran l’alcaldia del municipi en les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Joan Sangrà, es presenta com el candidat de Junts per Vila-sana amb una llista diversa formada per un 75% de presència femenina. D’aquest mandat que estar a punt d’acabar, l’actual alcalde des de fa gairebé 15 anys, destaca l’endeutament zero al que ha arribat el consistori. Pel que fa les propostes de futur per Vila-sana hi ha portar l’aigua potable del Canal d’Urgell fins al municipi, la instal·lació de càmeres de vigilància i convertir el terreny que hi ha al costat del poliesportiu amb una zona esportiva amb pista d’skate, pàdel i un nou pavelló. La proposta més ambiciosa, però, és la construcció d’un centre de serveis.

Per altra banda, el grup Independents per Vila-sana – Acord Municipal, que torna ha estar encapçalat per Judith Escolà, aposta per donar prioritat al benestar i a la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Vila-sana.

Actualment el grup Junts per Vila-sana, sota l’antic nom de CiU, té 4 dels 7 regidors que formen el consistori mentre que Independents per Vila-sana en té 3.

Anna Berga