L'alcaldia de Mollerussa, entre 6 candidatures

23/05/2019

Són Junts per Catalunya, ERC, PSC, PP, En Comú Podem i Ciutadans.

Els veïns i veïnes de Mollerussa hauran d’escollir, el proper diumenge 26 de maig, els 17 regidors que formaran l’Ajuntament entre un total de 6 candidatures.

Per una banda, Junts per Catalunya Mollerussa, amb Marc Solsona al capdavant, busca revalidar la majoria absoluta de la qual ha gaudit en els darrers dos mandats, en concret en l’últim amb 11 dels 17 regidors. Ho fa amb una llista amb experiència que també inclou alguns noms nous que aporten diferent visions sobre temes de la ciutat, segons ha explicat Solsona.

Engelbert Montalà torna a encapçalar la llista d’ERC. La formació, que actualment té 3 regidors, presenta una llista cremallera en la que, segons Montalà, s’hi reflecteix la diversitat de la Mollerussa real.

Per la seva banda, Joel Bastons agafa el relleu de Teresa Ginestà com a cap de llista del PSC, que en els darrers comicis va treure dos regidors. Ho fa amb una llista “preparada per governar”, segons ha explicat Bastons, afegint que es tracta d’una llista jove, però sense oblidar l’experiència.

Així mateix, Joan Simeón, l’únic regidor del Partit Popular al consistori, torna a liderar la candidatura del PP. Presenta una llista, que segons Simeón “es la millor que han presentat fins la data” formada amb persones amb les idees molt clares, amb experiència i que també inclou gent jove.

Totes les formacions coincideixen en plantejar projectes i accions per a reactivar el comerç, un dels grans reptes que té la ciutat.

Les altres llistes que també concorren en aquestes eleccions són En Comú Podem amb Josep Antoni Hereu com a cap de llista i Ciutadans, amb Ramon Vilaltella.

 

Anna Berga