Les 3 candidatures de Bell-lloc per a les municipals aspiren a treure majoria

22/05/2019

Es tracta de Bell-lloc es Mou – AM, liderada per Carles Palau; Junts per Bell-lloc amb Ramon Cònsola; i el PP que encapçala Antonio Rispa.

ERC, JxC i PP són les tres candidatures que opten a l’alcaldia de Bell-lloc d’Urgell en les properes eleccions municipals. Les llistes aspiren a poder formar un govern amb majoria després de quatre anys, marcats sobretot, per la falta d’acords entre els republicans, que han governat en minoria amb 5 regidors, i CiU i populars, amb 5 i 1 regidors, respectivament.

L’actual alcalde, Carles Palau, torna a encapçalar la candidatura de Bell-lloc es Mou – Acord Municipal amb una llista renovada però també continuista formada, majoritàriament, per dones. Precisament algunes de les seves propostes són poder tirar endavant projectes que en aquest mandat han quedat encallats.

Ramon Cònsola, opta de nou a ser alcalde amb la llista de Junts per Bell-lloc. Un total de 14 persones formen aquesta candidatura en la que, segons el seu candidat, s’ha deixat de banda les ideologies amb la vocació de treballar pel poble. Fer un ajuntament nou, arreglar el camí del cementiri, construir uns nous vestidors i posar gespa al camp d’esports són alguns dels projectes més ambiciosos que inclou el programa. La proposta estrella, però, és construir unes noves piscines i a la zona que ocupen les actuals habilitar-hi una zona verda i d’aparcament.

Antonio Rispa, l’únic regidor del Partit Popular a l’ajuntament, torna a encapçalar la candidatura dels populars amb una llista que formen fins a dotze persones. De fet, Bell-lloc és un dels dos únics municipis de la comarca, juntament amb Mollerussa, on el PP es presenta als comicis.

Anna Berga