Miralcamp tindrà alcaldessa

17/05/2019

Les dues llistes que es presenten estan encapçalades per dones. Maria José Cebrián amb Junts per Miralcamp i Carme Ribes amb Ara Miralcamp – Acord Municipal.

Miralcamp tindrà, per primera vegada, una dona al capdavant de l’alcaldia. Serà així, sigui quin sigui els resultat de les eleccions del 26 de maig perquè les dos úniques llistes que s’hi presenten, d’ERC i JxCAT, estan encapçalades per dones.

Maria José Cebrián lidera la llista de Junts per Miralcamp després que Melcior Claramunt, l’actual alcalde des de fa 20 anys, no opti a la reelecció. Alguns dels punts destacats del programa són la creació de noves zones verdes, adequar el parc de les piscines amb més espais ombra i millores a la pista esportiva així com reformar alguns carrers. També s’intentarà arreglar la situació en que es troba l’edifici de la residència.

La candidatura Ara Miralcamp – Acord Municipal, encapçalada per Carmes Ribes, està formada majoritàriament per dones. El seu projecte es basa en tres eixos: la transparència en la gestió municipal, la comunicació directa amb els veïns i veïnes i cuidar i fomentar l’associacionisme. També plantegen reptes a curt i a llarg termini.

Actualment Junts per Miralcamp, sota l’antic nom de CiU, té 5 regidors a l’ajuntament, un més que el grup republicà.

 

Anna Berga