Units per Barbens i Junts per Barbens – Acord Municipal es disputaran l’alcaldia del municipi

15/05/2019

Amb els candidats Mª Teresa Mesalles i Andreu Benet, respectivament. L’actual alcalde des de fa 19 anys, José Luis Plaza, no opta a la reelecció.

Dos candidatures es presenten a les eleccions municipals de Barbens del proper 26 de maig. Es tracta de Barbens Units que encapçala Mª Teresa Mesalles i Junts per Barbens – Acord Municipal amb Andreu Benet al capdavant.

Per una banda, i després de 19 anys com a alcalde, José Luis Plaza no opta a la reelecció i el relleu l’agafa la fins ara regidora Mª Teresa Mesalles amb la llista de Barbens Units que inclou un total de 17 noms. D’aquest darrer mandat el grup destaca les tasques fetes en el sanejament d’aigües, la millora dels carrers i el canvi de l’enllumenat així com la instal·lació de càmeres de videovigilància en el municipi. Pel que fa els reptes, l’aigua de boca és un dels temes destacats del programa així com el benestar dels veïns i veïnes.

En aquest comicis tampoc repeteix el fins ara regidor de Junts per Barbens – Acord Municipal, Ramon Minguet. En el seu lloc, Andreu Benet encapçalarà la llista, que inclou noms de totes les edats. El programa dels republicans aposta pel manteniment del municipi encara que també inclou diverses accions.

Actualment l’arc consistorial està format per 4 regidors de l’antiga CiU i 3 regidors de Junts per Barbens – Acord Municipal.

 

Anna Berga