10 clubs participaran al VIII Torneig Ciutat de Mollerussa memorial Joan Miró

03/09/2018

El certamen de futbol ha esdevingut un referent en la categoria aleví

Un total de 10 equips d’arreu de Catalunya participaran aquest proper dissabte al VIII torneig Ciutat de Mollerussa Memorial Joan Miró en categoria aleví. El certamen dedicat al que fou ex-president del club mollerussenc es disputarà un any més al camp municipal d’esports i, com a novetat, enguany s’ha decidit canviar l’horari. D’aquesta manera, tots els partits, que seran de 20 minuts cada un, es concentraran pel de matí, des de les 9 fins a les 2 del migdia.

Entre els equips participants, destaquen, entre altres, el Nàstic de Manresa, el Nàstic de Tarragona i el Lleida Esportiu. També hi competiran els dos equips alevins del Mollerussa , el FIF Lleida, l’Igualada B, el U.E.Bordeta, l’U.E Rapitenca i l’Escola de Futbol Baix Segrià. La segona novetat d’aquest any és que des de principis de la temporada passada es disposa de tres camps de Futbol 7, fet que agilitza l’organització del torneig.

 

Bonet també ha explicat que el torneig ha cridat l’atenció d’alguns observadors de nous talents els quals s’han interessat en poder acudir al certamen.

 

 

Anna Berga