700 atletes en el 39è Cros Ciutat de Mollerussa

05/03/2017

700 atletes, 100 menys dels previstos, de totes les edats i vinguts de diferents parts del territori, han participat en la 39a edició del Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, que organitza l’Associació atlètica Xafatolls i l’Ajuntament de Mollerussa i que ha tingut lloc aquest diumenge al Parc de la Serra enmig d’un ambient familiar i festiu.

L’edició d’enguany ha comptat amb dos premis nous. D’una banda s’ha creat el Premi Cros Culleré a la participació entre les escoles amb més atletes inscrits i que ha premiat l’escola Ciutat Jardí de Lleida, l’escola del Carme i l’escola Pompeu Fabra de Mollerussa amb el 1r, 2n i 3r premi, respectivament, dotats amb 300, 200 i 100 euros en material esportiu.

Per altra banda s’ha recuperat el Premi Cros Culleré a la millor entitat, amb un premi de 100 euros en material esportiu per a l’entitat que ha sumat més premiats i que en aquesta edició ha estat l’Associació atlètica Xafatolls.

Al finalitzar la competició s’ha realitzat una cursa oberta en col·laboració amb l’associació AFANOC i la campanya Possa’t la gorra.
Encara que s'esperava uns 800 participants, l'organització considera 

Anna Berga