Álvaro Terreros, coordinador del servei d’Esport i Lleure de l’ACUDAM, participa en els Special Olympics World Games 2019 a Abu d’Habi

15/03/2019

34 esportistes catalans participaran en l’esdeveniment esportiu, entre ells, l’esportista de l’Associació Alba, Vero Torra

La capital dels Emirats Àrabs Units celebra del 8 al 22 de març l’esdeveniment esportiu i social més important per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Avui dijous 14 de març arrenca les competicions oficials esportives.

Álvaro Terreros, coordinador del servei d’Esport i Lleure de l’ACUDAM,és l’entrenador de l’equip de bàsquet femení en el qual en forma part Vero Torra. Els partits preliminars disputats de l’equip femení han estat contra Sèrbia, Egipte, Kazakhstan i Austràlia. En la fita esportiva hi participen 7.500 esportistes provinents de 143 països els quals competiran en 24 modalitats esportives.

34 esportistes i 8 entrenadors catalans hi participen. La delegació de Special Olympics España, compta amb un total de 107 esportistes.

Tots ells estan molt emocionats per poder participar en uns Jocs Mundials i han entrenat molt dur per endur-se una medalla a casa i dedicar-li a la família, amics, parelles o entrenadors. Per a molts d’ells és la primera experiència en una competició internacional però no per la jugadora de bàsquet Verónica Torra que viurà la seva segona experiència en uns Jocs Mundials després de la que va tenir a Shangai del 2007. Verònica Torra és jugadora del Club Alba de Tàrrega, i ha jugat a més a més en l’equip de lliga preferent Volcall Força Lleida. Per l’entrenador i coordinador de la delegació territorial de Lleida de la Federació ACELL i coordinador del servei d’esports i lleure de l’ACUDAM de Mollerussa, Álvaro Terreros, si que serà el seu debut en uns mundials. L’Álvaro ha participat com a entrenador a diferents campionats i Jocs estatals d’Special Olympics amb la selecció catalana, en campionats internacionals amb la selecció catalana i espanyola i en els Jocs Europeus S.O de Polònia al 2010 amb la selecció espanyola.

Infolleida