Antonio Moreno i Marc Tugues participaran a l’ABSA Cape Epic de Sud-Àfrica

06/03/2018

Els dos ciclistes lleidatans competiran com a membres de l’equip Bike-Park Vila-sana/New Class

Se l’anomena el Tour de France de la mountainbike i està considerada la prova més important del món en aquest esport. És tracta de l’ABSA Cape Epic de Sud-Àfrica i enguany comptarà amb la participació de dos membres de l’equip Bike-Park Vilasana /New Class: el Marc Tugues i l’Antonio Moreno.

Aquesta prova, que reunirà a 1.200 ciclistes i es disputarà per parelles del 18 al 26 de març, consta d’un recorregut de prop de 700 quilòmetres repartits en vuit etapes i amb un desnivell acumulat de més de 13.000 metres. Unes característiques ja de per sí dures que requereixen d’una forta preparació física, tècnica i emocional, i  que encara es poden complicar més degut a la forta sequera que està patint Sud-Àfrica.

 

Tot i això, els dos lleidatans viatgen amb l’objectiu de viure l’experiència per després compartir-la amb els pilots més joves, ensenyant-los que amb el ciclisme es poden viure grans aventures. De fet, el passat mes de setembre el Marc Tugues del Bike-Park Vila-sana ja va participar en una prova similar. Va ser l’Epic Israel, una prova d’uns 250km repartits en 3 etapes i que va completar juntament amb el pilot de Castellserà, Joan Bernades.

Anna Berga