Cap de setmana brillant pels Xafatolls de Mollerussa arreu del territori català i espanyol

20/02/2023

Han tingut representació a Madrid, Sabadell i Múrcia

Maria March, atleta sub16, ha aconseguit la medalla de plata al Campionat de Catalunya de proves combinades disputat a la pista coberta de Sabadell i on ha participat en un total de 5 proves: salt de llargada, 60m.t., llançament de pes, salt d’alçada i 600m.ll.

Al Campionat de Catalunya de pista coberta sub20, disputat també a Sabadell, hi han participat el Pau Aiguadé i Oriol Jové en la prova de 1500m.ll. on Aiguadé va guanyar la medalla de plata; pel que fa als llançaments, ha estat l’atleta Martí Solé que ha aconseguit una meritòria medalla de bronze. Adrián Camarasa va participar en la prova de 800m.ll.

Al mateix temps s’estava disputant a la pista d’atletisme coberta de Gallur (Madrid) el Campionat d’Espanya Absolut on varis atletes lleidatans van aconseguir classificar-se:

Berta Segura (Puma) 3a en 400m.ll.; Elena Llobera (Ria Ferrol) 4a en salt de llargada amb MP; Xavi Badia (Xafatolls) 10è en la prova de 3000mll; Arnau Monné (FCBarcelona) semifinalista als 60mll i Arnau Erta (FC Barcelona) semifinalista als 60m.t.

Diumenge va ser el torn dels Màsters al Català de pista coberta (Sabadell) i on els de Mollerussa van deixar emprempta; destaquem triplet d’or per a Luís Lahoz en les proves de 800m.ll., 1500m.ll. i 3000m.ll. M70; Jordi Alsina doblet de bronze als 1500m.ll. I 3000m.ll. (M40); Jaume Fonanet bronze als 3000m.ll.; Isabel Pascual plata als 400m.ll i 4a posició als 200m.ll. (F45); Josep Antoni Gardeñes 5è M45 en 800 i 5è en 1500m.ll.

Finalment van aconseguir la plata al relleu 4x200m l’equip format per Laura Rossell, Isabel Pascual i Jaume Fontanet.

Finalment, i en la secció de trail running, el dissabte es disputava el Campionat d’Espanya de Trail Running, pujada km vertical a Ojós, Múrcia, i l’alteta Josep Llevadot (xafatolls) va aconseguir la medalla de bronze en categoria M55.