El 40è Cros Culleré canvia de circuit i potenciarà la participació de les escoles

22/02/2018

En aquesta edició s’aprofitarà el circuit que es va utilitzar per la celebració del Campionat de Catalunya de Cros del passat 11 de febrer

La 40a edició del Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, que tindrà lloc el proper 4 de març al Parc de la Serra, espera aplegar a uns 600 atletes. La principal novetat d’enguany és que es canviarà el circuit i s’aprofitarà el que es va utilitzar per la celebració del Campionat de Catalunya de Cros, aquest passat 11 de febrer, que té com a punt de sortida i arribada la pista d’atletisme.

En aquesta edició també es vol apostar per potenciar la participació dels centres de primària i secundària, és per això que els atletes del club amfitrió dels Xafatolls no competiran com a club sinó que ho faran representant les escoles i instituts on estudien.

Amb aquesta voluntat de recuperar l’assistència d’atletes no federats, els tècnics del club Xafatolls s’han ofert als centres educatius per fer els escalfaments els dia de la competició.

Aquesta edició tornarà a atorgar el Premi Cros Culleré a la Participació, que premia a les 3 escoles amb més atletes arribats. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de formalitzar a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Mollerussa.

Anna Berga