El 40è Cros Culleré reuneix a 500 atletes i estrena circuit

04/03/2018

Els Xafatolls, Roger Estradé i Joana Tomé aconsegueixen la màxima posició del podi en la categoria absoluta

Uns 500 atletes han participat aquest diumenge a la 40a edició del Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré que s’ha celebrat al Parc de la Serra. Una de les principals novetats d’aquesta edició ha estat el canvi de circuit, que enguany ha tingut com a punt de sortida i arribada la pista d’atletisme aprofitant el traçat que es va utilitzar en el Campionat de Catalunya de cros celebrat el passat mes de febrer.

Pel que fa la categoria absoluta, el primer lloc masculí ha estat pel Xafatolls Roger Estradé seguit d’Àlex Tàssies i Jordi Olivart. En dones, el podi ha estat per la també Xafatolls, Joana Tomé, completant el podi Laura Rosell i Angelica Damoc.

Un dels objectius dels organitzadors era potenciar el campionat en els centres educatius, i per això, el club amfitrió dels Xafatolls no ha competit com a club sinó que ho ha fet representant les escoles i instituts on els atletes estudien. Tot i això la resposta ha estat menor a la que s’esperaven.

Seguin la iniciativa de l’any passat, s’ha atorgat el Premi Cros Culleré a la Participació a les tres escoles amb més arribats i també s’ha tornat a col·laborar amb la campanya Posa’t la gorra, de l’AFANOC.

Anna Berga