El 42è Cros Ciutat de Mollerussa reuneix 650 atletes

03/11/2019

Carles Gómez, Independent, i Mireia Pons, de l’Atlètic Cerdanyola, firmen els millors temps en homes i en dones

El 42è Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré ha reunit aquest matí al Parc de la Serra més de 650 participants de prop d’un centenar d’entitats d’arreu de Catalunya, els quals no s’han volgut perdre la cita que puntua al Gran Premi de Cros Català de la Federació Catalana d’Atletisme. Carles Gómez, Independent, i Mireia Pons, de l’Atlètic Cerdanyola, han firmat els millors temps de la cursa llarga. Gómez ha recorregut la seva distància de 8000 metres en 0:26:154, mentre que Pons ha fet els 6000 en 0:23:58. 

La prova, organitzada per l’Ajuntament de Mollerussa i l’Associació Atlètica Xafatolls, esdevé l’únic cros de les Terres de Lleida que participa en aquesta lliga catalana en la que també hi ha inclosos el de Cerdanyola, Girona, Banyoles, Calonge i Granollers. Les classificacions de totes les categories es podran consultar a partir de primera hora de la tarda a www.crosmollerussa.cat

Així mateix, el cros s’ha dut a terme a la mateixa zona que es va utilitzar pel Campionat de Catalunya i que inclou la Pista d’Atletisme i la zona alta del Parc de la Serra. Aquest recinte ha permès habilitar cinc circuits diferents en funció de les distàncies a recórrer, sent els 8.000 metres en homes la més llarga. També, com en les darreres edicions, s’ha col·laborat amb la campanya Posa’t la gorra que promou l’AFANOC. La jornada s’ha disputat tot i el fort vent que ha bufat durant tot el matí i que ha condicionat les curses no competitives de parvulari.

Infolleida