El Bike Aventura Park de Vila-sana amplia les seves instal·lacions

07/05/2020

Els treballs consisteixen en construir dues pistes més, instal·lar una zona educativa i ampliar la cafeteria

Els propietaris del Bike Aventura Park de Vila-sana han aprofitat aquestes setmanes de confinament per avançar en les obres de millora que tenien previst. L’ampliació, que ha estat possible gràcies a un conveni amb l’ajuntament del municipi, permetrà la construcció de dues pistes més: una per treballar les habilitats bàsiques i una altra per practicar salts amb la bicicleta de muntanya. També tenen previst instal·lar una zona educativa amb diferents espècies d’arbres i animals i així oferir un millor servei a grups escolars. En aquest sentit, lamenten haver-se vist obligats a tancar el parc durant aquests dos mesos ja que tenien totes les reserves plenes.

Aquestes instal·lacions esportives seran de les primeres en obrir. Ho podran fer en pic s’entri a la fase 1 del desconfinament. Serà aleshores quan podran començar a rebre alguns dels 150 alumnes que tenen.

El parc va rebre l’any passat 8.000 visitants, convertint-se d’aquesta manera amb el més visitat d’Espanya. Ara ja queda poc perquè les rampes del circuit es tornin a omplir de ciclistes.
RICARD GÓMEZ